Stoptober

Terug naar overzicht

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. 28 dagen samen stoppen met roken vergroot de kans om het vol te houden met een factor vijf! Eén van de beste beslissingen die je kunt nemen. En dit is het moment!

Het geheim zit hem in de positieve aanpak en de steun die Stoptober biedt, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Via de Stoptober-app lees je wat stoppen met roken betekent voor je gezondheid, ontvang je tips en lees je wat je zoal kunt verwachten gedurende die 28 dagen. Via social media (FacebookTwitterInstagram) blijf je op de hoogte en sta je in contact met anderen die hetzelfde doormaken als jij en kun je ervaringen uitwisselen. Ook de filmpjes van onze vloggers zorgen voor een afleiding.

De afgelopen jaren hebben geleerd dat die positieve aanpak, de steun via de app én van andere stoppers het verschil maken. Je staat er nooit alleen voor. Bovendien zijn die 28 dagen natuurlijk goed te overzien. En wist je dat je na die 28 dagen vijf keer meer kans hebt om blijvend te stoppen? Dat verklaart het succes van Stoptober. Doe ook mee! 

Bron: www.stoptober.nl